"Terug met beide voeten op de grond"

MAANDAG, 11 DECEMBER 2017, 06:55 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hein Vanhaezebrouck zag geen echt team op het veld staan tijdens de tweede helft tegen Charleroi. Daarbovenop komen nog eens de twee rode kaarten. Al wil de coach over die eerste gele kaart van Deschacht wel discussiëren, want dat was er geen. "We staan wel opnieuw met beide voeten op de grond."

"Tegen Celtic leverden we onze beste prestatie, maar die is nu alweer vergeten. We staan opnieuw met beide voeten op de grond. Het is spijtig want we waren goed gestart en kregen ook enkele kansen. Alleen laten we na om die af te werken", is de coach eerlijk.

"Ik heb alle beelden van die penalty bekeken, en dat was er geen. Deschacht had wel slimmer moeten zijn bij zijn tweede gele kaart. Trebel? Hij was al onzeker maar hij kreeg wel de twee beste kansen. Door zijn blessure kon hij echter niet krachtig genoeg afdrukken", gaat Vanhaezebrouck verder.

“Tijdens de rust zag ik ook geen echt team in de kleedkamer. Na de 1-3 was er heel even hoop, maar die werd snel de kop ingedrukt door de tweede rode kaart. Die fase was trouwens net dezelfde als de penaltyfase van Charleroi. Alleen fluit Visser niet en krijgen we ook nog een gele kaart, de tweede voor Teodorczyk. Dat zijn dingen die ik niet begrijp, het is exact dezelfde fase. Maar Charleroi heeft hier zeer verdiend gewonnen", aldus nog de paars-witte T1.



anderlecht-online forum