Vanhaezebrouck: "Ja, ik wil ook meer"

VRIJDAG, 22 DECEMBER 2017, 23:20 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hein Vanhaezebrouck probeerde positief te blijven na de, alweer, troosteloze wedstrijd tegen Eupen. "Ik heb toch wel veel positieve dingen gezien." Hij kon wel begrip opbrengen voor de reactie van de supporters: "Ja, ik wil ook meer zien, aan de rust moest het al 2-0 of 3-0 geweest zijn."

"Maar we hebben de nul gehouden en hebben toch wel kansen gecreëerd. De jonge gasten deden het heel goed en Dendoncker deed meer dan behoorlijk zijn werk achterin", noemde de coach positieve zaken op, "Alleen moeten we aan de rust al verder op voorsprong staan. Je ziet dat het vertrouwen nog niet bij iedereen terug is."

"Teodorczyk heeft hard gewerkt. Hij heeft veel druk gezet. Ik heb hem gezegd dat hij niet aan goals moet denken, maar dat hij zich volledig moet geven. Er wacht ons nu een uitdaging tegen AA Gent, een moeilijke wedstrijd. Maar we moeten resultaten boeken, met of zonder goed voetbal", aldus nog de coach.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.