Wens nog niet vervuld

ZATERDAG, 13 JANUARI 2018, 06:08 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Na de laatste thuiswedstijd voor de winterstop uitte Hein Vanhaezebrouck de wens voor een nieuwe grasmat. De dag nadien liet RSC Anderlecht weten dat ze die wens zouden vervullen. Allleen, tot op vandaag, zijn de werken nog niet eens gestart. "Dat veld moet er niet komen op 1 juni hé", reageert Vanhaezebrouck.

Binnen 11 dagen werke paars-wit van eerste thuiswedstrijd af na de winterstop. Zoals de zaken nu liggen zal dat nog altijd op dezelfde, slechte, grasmat zijn van voor Nieuwjaar. De coach begrijpt niet waarom het allemaal zolang duurt.

"Ik pols regelmatig eens hoever ze staan met de aanleg van een nieuwe grasmat. Ze zeggen mij dat ze info aan het verzamelen zijn en ik geduld moet hebben. Maar ik heb die nieuwe grasmat wel nu al nodig he, niet op 1 juni, een goed terrein is echt heel belangrijk."

Bij Anderlecht zijn ze volop bezig met onderzoeken welk het beste gras is met de langste houdbaarheid. Maar de klok tikt ondertussen dus genadeloos verder. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.