Furieuze reacties op transfer Hanni

MAANDAG, 29 JANUARI 2018, 16:00 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De transfer van Sofiane Hanni is nog niet officieel bekendgemaakt en de Algerijn was ook niet meteen de grote publiekslieveling in het Astridpark. Toch regent het op deze site al kwade en cynische reacties. De frustratie over een zoveelste, tegenvallende transferperiode zit duidelijk diep. Een bloemlezing. 

"Rsca lijkt een 3sterren restaurant die zijn succesgerechten moet laten bereiden door derderangs traiteurs."
 
"Ze gaan toch van heel ver moeten komen om het verlies Hanni op te vangen."
 
"Het is alsof het oude bestuur nog even met de kl***n van de supporters en de nieuwe bewindvoerders wil spelen…taktiek van de verbrande aarde, wij weg, welaan dan ook de club zoveel mogelijk naar de vaantjes helpen…gekker moet het niet worden maar er zijn nog 2.5 dagen om onnozel te doen…Constant draait zich wederom om in zijn graf; de man moet ondertussen duizelig zijn geworden van al dat draaien de laatste jaren." 
 
"Als dit de voorbode is van ons nieuw beleid dan worden het nog zware jaren."
 
"Ik moet steeds denken aan Hein, die moet toch denken “ waar ben ik terecht gekomen?" 
 
"Nu moet er toch echt een psychiatrisch onderzoek komen voor het bestuur. Is deze club nog niet genoeg kapot gemaakt?"
 
"Zijn ze nu echt helemaal zot geworden?! Tegen WB was het toch duidelijk dat we spelers met creativiteit (zoals een Hanni) missen. Even met 3 potten uw ploeg rechthouden tegen Standard… Kunnen we niet toelaten he Herman!" 
 
"Het zijn duidelijk solden bij Anderlecht… Dat ze maar uitkijken met hun transfer gepruts, want het zou wel eens een seizoen zonder europees voetbal kunnen worden, met het uitgekookte Charleroi en het offensief sterke AA Gent dat ons na de puntendeling op de hielen zal zitten." 
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.