"Overtuigd dat we klaar zijn voor de laatste rechte lijn"

DONDERDAG, 1 FEBRUARI 2018, 14:05 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS Sporza sprak met Herman Van Holsbeeck over de voorbije transferperiode en één ding wil de voorzitter al toegeven: "Ik ben blij dat het erop zit". Het was uiteindelijk Lukasz Teodorczyk die ervoor zorgde dat Aleksandar Mitrovic niet naar Anderlecht kwam. En dan waren er ook nog de gevleugelde woorden van de manager: "We zijn klaar voor de laatste rechte lijn."

Veel supporters zullen hun wenkbrauwen optrekken van het horen van die laatste zin: "Ik ben ervan overtuigd dat we klaar zijn voor de laatste rechte lijn. Er zijn veel goede spelers vertrokken maar er zijn ook deftige alternatieven in de plaats gekomen", aldus Van Holsbeeck.

De gehele transferperiode werd er voorrang gegeven aan een spits, die er uiteindelijk niet kwam: "Er was een oplossing voor Teodorczyk waardoor dan Aleksandar Mitrovic in de plaats kwam. Maar in de laatste rechte lijn ging Teo niet meer akkoord, hij zei: "Ik blijf". Maar hij weet dat het beter moet, dat hij nog ver van de Teo van vorig seizoen is. Zijn prioriteit is nu om dat niveau terug te halen", aldus de manager.anderlecht-online forum