Vanhaezebrouck: "Was een hele moeilijke periode voor Herman"

VRIJDAG, 2 FEBRUARI 2018, 14:41 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De gevraagde spits kwam er niet, toch neemt Hein Vanhaezebrouck, Herman Van Holsbeeck niets kwalijk. "Hij heeft gedaan wat hij kon, zelfs bedelen op een gegeven moment. Het was niet altijd mooi om te zien hoe erg hij daaronder te lijden had."

"We wilden Sofiane Hanni niet weg. Maar hij moest blijkbaar weg om iets te kunnen doen. Dat is niet gelukt. De situatie is wat ze is. We hebben er geen goede transferperiode opzitten. Dat is duidelijk. We hadden dan toch niet de mogelijkheden die we eerst dachten te hebben", is Vanhaezebrouck eerlijk, "Eigenlijk zo goed als geen mogelijkheden, onze handen waren langs alle kanten gebonden."

"De verkoop van de club kon eigenlijk op geen slechter moment vallen. Dat heeft een serieuze weerslag gehad op de wintermercato. We konden niet veel doen als er iets veranderde, we waren ten allen tijde met gebonden handen iets te proberen forceren. Zoals met Mitrovic, die was hier al, we hadden een akkoord over alles. En dan is er plots een kink in de kabel en moet je als club gaan bedelen. Geen leuk zicht om dat te zien. Herman Van Holsbeeck heeft er echt alles aan gedaan. Het was een heel moeilijke periode voor hem en voor iedereen", aldus de coach.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.