"Hanni vertrok mede door Vanhaezebrouck"

DINSDAG, 6 FEBRUARI 2018, 10:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Het vertrek van Sofiane Hanni blijft voor beroering zorgen. In Het Laatste Nieuws vertelt Marc Degryse vandaag dat hij vernomen heeft dat de aanvoerder "na amper enkele maanden uitgekeken was op Vanhaezebrouck en mede daardoor vertrok".

Ook Het Nieuwsblad gaat vandaag wat dieper in op de relatie tussen de coach en zijn voormalige aanvoerder. "Nu bejubelt Vanhaezebrouck Hanni, maar toen hij er nog was, was de trainer (intern) niet altijd zo positief over hem", zo schrijft de krant.

Van Holsbeeck en Vanden Stock wilden Hanni houden

Bij de Waalse radiozender Vivacité sprak Hanni gisteren nogmaals over zijn vertrek. De Algerijn vertelde dat de Anderlecht-top alles gedaan heeft om hem te overtuigen om toch te blijven. "Roger Vanden Stock en Herman Van Holsbeeck wilden we houden. Ze zeiden dat zonder mij de titel onmogelijk zou worden. Ik gaf aan dat ik echt weg wilde. Ook toen de deal met Spartak Moskou bijna rond was, lieten ze me weten dat ik nog steeds kon blijven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.