Anderlecht-jonkies scoren in Dubai

WOENSDAG, 7 FEBRUARI 2018, 08:52 - Garrincha

JEUGD De Belgische U16 neemt momenteel deel aan het 'Dubai International Tournament' in de Verenigde Arabische Emiraten. De jonge Duivels versloegen in hun eerste wedstrijd Japan met 3-0. Alle doelpunten kwamen op naam van Anderlecht-spelers.

Chris Kalulika opende de score op het halfuur. Halfweg de tweede helft maakte Jeremy Doku er 2-0 van. Anouar El Hadj legde vijf minuten voor tijd de 3-0 eindstand vast.

Van de Anderlecht-spelers in de kern speelden Kalulika, Zacarias Antonio en Rob Nizet de volledige wedstrijd. Aanvoerder Eliot Matazo werd na 69 minuten vervangen door Bram Van Laere. Doku ging na 83 minuten naar de kant. Doelpuntenmaker El Hadj viel in na een uur spelen.

Morgen spelen de jonge Duivels hun tweede duel, tegen Tsjechië.