Prijsuitreiking: Quiz & Prijsvraag "delen en becommentariëren"

VRIJDAG, 9 FEBRUARI 2018, 00:49 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

WEBSITE Na de teleurstellende transferperiode en drie gelijke spelen op rij, leek het ons tijd voor een prijsuitreiking! Inmiddels is het quizseizoen afgelopen en mogen we de winnaar, de tweede en de trouwste deelnemer aankondigen. Ook onze actie "delen en becommentariëren" leverde drie gelukkigen op die een prijs zullen ontvangen.

Quiz
Het quizseizoen was dit jaar ongemeen spannend. Pas in de laatste rondes kwam er een schifting in een ruim koppeloton. Uiteindelijk eindigden 11 deelnemers met het maximum van de punten. Volgens het reglement volgt er dan een loting om de winnaar te bepalen. Ook de tweede in stand werd op deze manier bepaald gezien het ex aequo aan de top. Spelers die aan elke ronde deelnamen, kwamen automatisch terecht in de loting voor de prijs van 'trouwste deelnemer'. Hieronder de winnaars:

  • Winnaar: Thiminho
  • Tweede: filwar
  • Trouwste deelnemer: Frans+Van+de+Voorde
Delen en becommentariëren
Facebook shares, retweets, Google+ reacties, reacties onder de artikels of op het forum, ... het telde allemaal mee voor deze prijsvraag. De hoeveelheid shares/posts en de kwaliteit ervan speelden eveneens een rol. Deze keer vallen volgende bezoekers in de prijzen:
  • DickieGreenleaf, met zijn positieve kijk op de gang van zaken, zorgt hij vaak voor een goede discussie. 
  • Xytox, met zijn goed onderbouwde posts en een duidelijke visie.
  • stylingnico, die vaak de discussie op gang brengt op onze Franstalige sectie.
Deze prijsvraag zal in de toekomst herhaald worden. Blijf dus zeker berichten delen of reageer op onze nieuwsposts om jullie kansen nu al te vergroten!

Tenslotte nog een belangrijke oproep aan de winnaars: gelieve jullie profiel in de komende dagen up to date te brengen, zodat we de prijzen naar de juiste adressen sturen! Proficiat; de prijzen zullen voor de play-offs worden verzonden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.