Van Holsbeeck heeft drie opties na overname

ZATERDAG, 10 FEBRUARI 2018, 09:57 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Nu eigenlijk zo goed als vast staat dat Luc Devroe, Marc Coucke volgt naar RSC Anderlecht, rijst de vraag wat met Herman Van Holsbeeck. Volgens Het Laatste Nieuws heeft hij drie opties, Antwerp, Anderlecht op zelfstandige basis of de Pro League.

Sportief directeur bij Antwerp, Luciano D'Onofrio en Van Holsbeeck zijn al langer goede vrienden. D'Onofrio zou dan ook aan Van Holsbeeck gevraagd hebben om zijn rechterhand te worden bij Antwerp. Van Holsbeeck heeft nog geen concreet antwoord gegeven op de aanbieding, eerst wil hij zijn gesprek met nieuwe eigenaar Marc Coucke, alvorens een beslissing te nemen.

Tweede optie is dat de huidig general manager, zelfstandig aan de slag gaat voor RSC Anderlecht, als een soort scout. Hij zou dan de eerste contacten tussen nieuwe spelers moeten leggen en nadien verslag uitbrengen aan Devroe en Coucke.

Optie drie: Roger Vanden Stock opvolgen als voorzitter van de Pro League. Al zit daar ook misschien een post als CEO in. Huidig CEO, Pierre François ambieert namelijk de functie van CEO van de voetbalbond. De Belgische clubs zouden de kandidatuur van Ven Holsbeeck als CEO van de Pro League, alvast steunen, volgens de geruchten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.