Deschacht naar B-kern wegens 'negatieve houding'

WOENSDAG, 14 FEBRUARI 2018, 10:09 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE In een kort officieel bericht laat Anderlecht weten dat Oliver Deschacht voor onbepaalde tijd naar de B-kern is verwezen. De club wil geen verdere commentaar kwijt. Bepaalde media berichten intussen dat een "te negatieve houding binnen de kleedkamer" de aanleiding is.

Kort na het bericht over de verbanning van Deschacht, schreef Voetbalkrant al dat Hein Vanhaezebrouck naar zijn ervaren spelers wees om de crisissfeer om te buigen. "Deschacht, als meest ervaren speler, zou daarbij de sfeer niet positief beïnvloed hebben, integendeel zelfs. En dat schoot in het verkeerde keelgat bij Vanhaezebrouck", zo schrijft de website.

Het Laatste Nieuws spreekt over een negatieve attitude bij Deschacht omdat hij "niet de meest aangename man is in de vestiaire omdat hij gefrustreerd is door de huidige gang van zaken". Vanhaezebrouck zou Deschacht daarop hebben aangesproken, maar blijkbaar zonde resultaat. "Vanhaezebrouck wil nu in de eerste plaats positivisme om de negatieve spiraal te doorbreken en oordeelde daarom dat het beter was om Deschacht tijdelijk naar de B-kern te verwijzen", zo schrijft de krant.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.