Spelers laten Deschacht vallen uit schrik

VRIJDAG, 16 FEBRUARI 2018, 08:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Toch niet alle spelers zouden voorstander geweest zijn om Olivier Deschacht naar de B-kern te sturen. Hein Vanhaezebrouck vertelde gisteren dat deze beslissing genomen was na overleg met de spelersgroep, maar de kranten weten dat de spelers vooral instemden uit schrik en eigenbelang.

Zowel Het Nieuwsblad als Het Laatste Nieuws stak zijn licht op bij hun bronnen in de kleedkamer. Het Laatste Nieuws vernam dat niemand uit durfde opnemen voor de verdediger uit eigenbelang. Nochtans zijn er spelers die ervan overtuigd zijn dat het zonder de 36-jarige veteraan niet plots beter zal lopen.

Het Nieuwsblad hoorde dat de beslissing om Deschacht weg te sturen eigenlijk al gevallen was voor het groepsgesprek waarin de spelers naar hun mening werd gevraagd. "De spelers stonden eigenlijk voor een voldongen feit. Niemand stond op of durfde op te staan", zo schrijft de krant. Dit komt omdat het momenteel ieder voor zich is en Deschacht zich met zijn negatieve houding wel degelijk niet populair gemaakt heeft. Bovendien hebben de spelers schrik om Deschachts voorbeeld te volgen als ze het voor hem zouden opnemen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.