"Ik kan de spelers niets verwijten"

ZATERDAG, 17 FEBRUARI 2018, 06:37 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hein Vanhaezebrouck haalde deze keer de zeis niet boven en verdedigde zijn spelers. Zijn ploeg voetbalde amper kansen bijeen maar dat deed de tegenstander ook niet volgens de coach. "We spelen wel met de jongste ploeg van het land", voegde Vanhaezebrouck er nog aan toe.

"De eerste die scoorde, won de wedstrijd; We waren nochtans goed begonnen, tot de wedstrijd werd onderbroken. Nadien hebben ze Gerkens meer ingesloten en vonden we geen oplossingen meer. Amper kansen? De tegenstander heeft er ook weinig gehad", zegt de coach.

"We spelen ook met de jongste ploeg van het land. We kunnen niet verwachten van invallers van 18 jaar meteen het verschil gaan maken. Ik kan niemand iets verwijten, ze zijn zelf ook niet tevreden hoe de dingen lopen. We hebben ook gewoon veel tegenslag met de geblesseerden en geschorsten. En daarbovenop zijn de vertrekkers niet degelijk vervangen met als gevolg dat ik geen bepalende spelers meer heb, alleen maar dienende", aldus nog Vanhaezebrouck. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.