Najar: "Hoop op het einde nog wat te spelen"

WOENSDAG, 21 FEBRUARI 2018, 15:21 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Andy Najar sprak met het Hondurese 'Diez' over zijn revalidatie. De Hondurees liet vallen dat hij hoopt om op het einde van het seizoen nog een paar wedstrijden te kunnen meespelen. Al is dat heel opportunistisch en lijkt de voorbereiding van volgend seizoen een realisticher streefdoel.

"Ik heb lang getwijfeld alvorens ik de operatie werkelijk ben ondergaan, maar eens het zover was heb ik de knop omgedraaid. Ik werk nu hard om zo snel mogelijk terug te komen. Al wil ik ook niets forceren. Er zijn al een paar zware maanden achter de rug maar ik kan altijd op de steun van mijn familie rekenen", zegt Najar.

"Ook de club is er al die tijd voor mij geweest, dat wil ik toch wel even gezegd hebben. Er zijn momenten geweest dat ik dacht aan stoppen, maar de club en de staff zijn er altijd voor mij als ik hen nodig heb. Ik ben heel gemotiveerd om terug op het veld te staan", gaat de Hondurees verder, "Wat de toekomst brengt weet ik niet, we zullen wel zien als het zover is. Maar voorlopig zit ik hier goed bij Anderlecht ik heb hier trouwens ook nog altijd en contract lopen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.