Deschacht traint individueel

DONDERDAG, 22 FEBRUARI 2018, 05:46 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Olivier Deschacht was gisteren terug present op Neerpede. Zijn doktersbriefje liep tot en met dinsdag en was gisteren dus ten einde. De verdediger trainde individueel omdat zowel de spelers van de A-kern als de beloften een vrije dag hadden.

Intussen heerst er onduidelijkheid over een eventuele terugkeer bij de A-kern. Het Nieuwsblad schreef gisteren dat binnen de club hierover wordt gediscussieerd en herhaalt dit vandaag. Volgens de krant kan Deschacht "als alles gunstig verloopt" volgende week weer aansluiten bij de A-kern. In principe heeft hij eerst nog een gesprek met coach Hein Vanhaezebrouck.

In Het Laatste Nieuws lezen we evenwel iets anders. Deze krant schrijft dat zowel in de club als in zijn entourage te horen valt dat er momenteel nog geen sprake is van een eventuele terugkeer naar de A-kern. Het is ook nog niet zeker of hij vanaf vandaag zal meetrainen met de B-kern.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.