"Eerste werk, gesprek met Hein"

ZATERDAG, 24 FEBRUARI 2018, 08:01 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS Hein Vanhaezebrouck zei gisteren op de persconferentie dat hij al eens gesproken had met Marc Coucke. Ook de toekomstige nieuwe voorzitter geeft dit toe. En het eerste wat op de agenda staat, is een goed gesprek met Hein Vanhaezebrouck.

"We hebben elkaar inderdaad al eens gehoord", geeft ook Coucke toe, "De aanleiding was dat een journalist had geschreven dat ik geen fan was van Vanhaezebrouck. Ik heb toen meteen naar Hein gebeld om te zeggen dat dit leugens waren van de pers. Ik ben eerlijk, ik vond het bijzonder leuk om als voorzitter van KV Oostende te winnen van Vanhaezebrouck. Hij mekkert nogal viel hé en dan altijd met die armen zwaaien. Al zie ik daar de laatste tijd beterschap in."

"Maar Hein is een hele goeie coach en ik ben natuurlijk blij dat hij nu mijn coach is. Het eerste wat ik ga doen is een goed gesprek hebben met hem. Ik heb dan ook alle vertrouwen in Hein Vanhaezebrouck. Of hij volgend seizoen nog coach gaat zijn bij RSC Anderlecht? Vermoedelijk wel", aldus Coucke. anderlecht-online forum