Anderlecht spreekt negatieve berichten over licentiedossier tegen

ZATERDAG, 24 FEBRUARI 2018, 21:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE De Waalse krant Le Soir schreef vanmorgen dat Anderlecht uitstel gevraagd heeft voor het indienen van zijn licentiedossier. Paars-wit kwam snel met een reactie en ontkent. "Onze licentieaanvraag voor het seizoen 2018-2019 volgt het normale verloop", zo meldt de club.

Op 15 februari moesten alle profclubs hun licentieaanvraag voor volgend seizoen hebben ingediend. Geen licentie betekent geen profvoetbal. Volgens Sudpresse ontbrak in het dossier van Anderlecht een document dat uitleg moest verschaffen over de verwachte in komsten uitgaven. Anderlecht zou, zo schreef de krant, tot 9 maart de tijdh hebben gekregen om het dossier te vervolledigen.

Anderlecht ontkent deze berichtgeving. "De directie van Anderlecht staat erop duidelijk te stellen dat de licentieaanvraag voor het seizoen 2018-2019 het normaal verloop volgt. RSC Anderlecht heeft geen uitstel aan de licentiecommissie gevraagd", zo klinkt het. "Naar gewoonte worden er bijkomende vragen door de licentiemanager gesteld. Deze moeten voor 28 februari beantwoord worden."



anderlecht-online forum