"Anderlecht heeft één topspits en dat is Teodorczyk"

MAANDAG, 26 FEBRUARI 2018, 08:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het was lang geleden, maar Lukasz Teodorczyk was gisteren nog eens de uitblinker bij Anderlecht. Zowel Marc Coucke als Hein Vanhaezebrouck reageerden erg blij op zijn drie doelpunten. "Dit was wat hij nodig had. Ik hoop dat hij nu definitief vertrokken is."

Voor de wedstrijd had Teodorczyk een goed gesprek met Marc Coucke. Wat de nieuwe voorzitter tegen zijn spits zei, wilde hij niet kwijt. "Op Anderlecht moeten meer zaken intern blijven", grijnsde Coucke. "Ik ben wel heel blij voor hem. Alle respect voor de andere spitsen, maar Anderlecht heeft momenteel maar één topspits en dat is Teodorczyk. Hij bewees als enige al dat hij het kan. Teodorczyk zal dit seizoen nog enorm belangrijk zijn. Daarom ben ik blij dat hij drie keer gescoord heeft."

Ook coach Hein Vanhaezebrouck zag het graag gebeuren. "Ik hoop dat hij defintief vertrokken is nu", vertelde de coach. "Dit was wat hij nodig had, maar hij kreeg ook goede ondersteuning. Saief en Gerkens waren erg belangrijk."

Teodorczyk zelf wilde naar goede gewoonte niet met de pers praten. Het Laatste Nieuws vernam in zijn entourage wel dat de woorden van Coucke hem deugd gedaan hadden."



anderlecht-online forum