Coucke wil minder perslekken door betere communicatie

DONDERDAG, 1 MAART 2018, 12:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Eén van de zaken die Marc Coucke bij Anderlecht wil veranderen, is de relatie met de pers. Coucke wil meer informatie delen, maar daar staat tegenover dat hij staalhard wil optreden tegen personen (ook spelers) die lekken.

Hein Vanhaezebrouch heeft er zich al over opgewonden en ook anderen binnen de club ergeren zich eraan: wat op Anderlecht gezegd wordt, blijft niet lang binnenskamers. Dat moet veranderen, vindt Coucke. Om het aantal perslekken te verminderen, wil hij zelf meer gaan communiceren. Op die manier houdt de club de communicatie in de hand.

Daarnaast wil Coucke perslekken staalhard aanpakken. "En dat geldt ook voor de spelers. Wie het geheim van de kleedkamer schendt, heeft een groot probleem", zo vertelde hij zaterdag in Het Laatste Nieuws. Dat het Coucke menens is, bleek vorige maand toen de vaste medewerkers van de club hun gsm-factuur ontvingen. Voor het eerst stond daarop ook een overzicht van de gemaakte oproepen, inclusief de telefoonnummers. Een duidelijk signaal dat de club voortaan alles goed in het oog zal houden.



anderlecht-online forum