Vanhaezebrouck: "We moeten langer in de wedstrijd blijven"

ZONDAG, 4 MAART 2018, 13:20 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hein Vanhaezebrouck was een tevreden man na de wedstrijd tegen Zulte-Waregem. Toch ziet hij nog dingen waar moeten aan gewerkt worden. Maar het belangrijkste waren de drie punten en dat Lukasz Teodorczyk opnieuw vlot de weg naar doel vond.

Naar het einde toe werd het, net als tegen Moeskroen, opnieuw spannend. De coach ziet het echter anders. "Helemaal hetzelfde was het niet. We hadden toen een voorsprong van 4-0 en was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. Aan de Gaverbeek was het 3-1, dus daar kan nog vanallles gebeuren.  Dus wat vorige week gebeurde, kan en mag eigenlijk niet. Hier wist je dat je op je hoede moest blijven."

"We hadden alles goed onder controle, tot hun tweede doelpunt. Ze gingen toen met meer volk voorin spelen en speelden ook vaker de lange bal. Daardoor lag er ook veel ruimte, maar we hebben nagelaten om daarvan te profiteren. Het waren dus nog een paar spannende momenten voor ons", aldus de coach. 

"Of we nu echt vertrokken zijn, zal moeten blijken. Op verplaatsing doen we het wel goed, daar ben ik tevreden over. Met Trebel en Kums die terug zijn brengen we ook meer stabiliteit in de ploeg. We moeten er nu aan werken om langer in de wedstrijd te blijven en beslissender te worden."



anderlecht-online forum