Gerkens: "Alles nog mogelijk door halvering punten"

ZONDAG, 4 MAART 2018, 21:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met een assist had Pieter Gerkens zijn aandeel in de overwinning tegen Zulte Waregem. "Het doet deugd om twee keer op rij te winnen", zo vertelde hij na afloop. Gerkens merkt ook dat het aanvallend steeds beter loopt. "Morioka, Teodorczyk en ik vinden elkaar goed."

"In de eerste helft kregen we verschillende kansen en waren we baas. Na de rust was dit helaas niet het geval. Zulte Waregem speelde toen agressiever en we konden de bal niet meer vasthouden vooraan. Jammer, maar het belangrijkste is dat we gewonnen hebben", zo vertelde Gerkens na afloop voor de microfoon van RTBF. "Na de 2-3 werd het nog een erg zenuwachtig einde, net als vorige week tegen Moeskroen. Ik kan dit niet verklaren. We moeten de beelden analyseren."

Net als vorige week waren het de offensieve spelers die voor de doelpunten en assists zorgden. "Met Morioka en Teodorczyk vinden we elkaar goed voorin. We creëren veel ruimte", aldus de Limburger, die nog gelooft in de landstitel. "In de play-offs begint een nieuwe competitie. Het wordt belangrijk ons huidige niveau aan te houden. Met de halvering van de punten is alles nog mogelijk. De top zes is erg sterk. Iedereen kan iedereen verslaan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.