Saief: "Zie mezelf niet meer voor Gent spelen"

DONDERDAG, 8 MAART 2018, 09:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sinds zijn komst naar Anderlecht miste Kenny Saief nog geen minuut. De Israëlische Amerikaan voelt zich goed bij Anderlecht en gelooft nog rotsvast in de titel. "Brugge moet in de play-offs naar Genk, Gent en Standard. Ze gaan niet alles winnen. Dat wij daar ook moeten spelen? Ja, maar wij gaan er niet meer verliezen."

"Dit is niet het gemakkelijkste seizoen voor Anderlecht", beseft Saief. "Maar we geloven nog in de titel, natuurlijk. We voelen dat we kunnen beter worden. Het wordt een Play-Off 1 met alle grote clubs. Hoe meer topteams die punten kunnen afsnoepen van Club Brugge, hoe beter voor ons. Ze moeten tijdens de play-offs naar Gent, Genk en misschien ook Standard. Ze zullen niet alles winnen. Dat wij die wedstrijden ook spelen? Dat is waar, maar wij gaan die niet meer verliezen."

"Blij dat ze bij Anderlecht wel in mij geloven"

Toen bekend werd dat Saief naar Anderlecht trok, waren heel wat supporters sceptisch. Wat zou een speler die bij AA Gent niet meer aan de bak kwam paars-wit bijbrengen? Intussen heeft Saief de twijfelaars overtuigd. "Bij Gent dacht men dat ik niet klaar was, maar ik wist van mezelf dat ik 100 procent fit was. Dat heb ik hier bewezen. Ik ben blij dat Anderlecht we wel een kans gaf en in mij geloofde."

Anderlecht huurt Saief tot het einde van dit seizoen. De verplichte aankoopoptie heeft het afgekocht. "Maar of ik terugkeer naar Gent? Ik denk het niet. Ik zie mezelf daar niet meer spelen. Ik ben gelukkig bij Anderlecht en laat mijn voetbal niet beïnvloeden door contractuele zaken. Die zijn voor mijn manager."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.