"Hoop dat mijn opvolger een gemakkelijkere start kent"

VRIJDAG, 9 MAART 2018, 15:18 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Eerst het personeel, daarna de pers en komende zondag de supporters. Roger Vanden Stock neemt zo afscheid van iedereen die met RSC Anderlecht verbonden is en heeft ook enkele woordjes voor zijn opvolger, Marc Coucke: "Ik hoop dat hij een gemakkelijkere start heeft dan ik indertijd."

"Ik ben heel fier op mijn 22 jaar als voorzitter. Toen ik in 1996 begon heb ik wel vier jaar moeten wachten op mijn eerste titel, met veel financiële risico's tot gevolg. Hopelijk moet mijn opvolger zolang niet wachten. Maar ik denk dat ik de voorbije jaren mijn taak heb vervuld", blikt de bijna ere-voorzitter terug.

"Momenteel staan we pas tweede, maar dat is nog geen ramp. Ik verwacht dat we Brugge nog veel schrik gaan aanjagen in deze play-offs en dat we nog meedoen voor de titel. Ik wens Coucke in ieder geval héél véél succes met mijn club en een titel om de twee jaar. En natuurlijk ook veel optredens op het Europese toneel", aldus nog Vanden Stock.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.