"Zijn er blijven voor gaan, zelfs met negen"

MAANDAG, 12 MAART 2018, 06:01 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hein Vanhaezebrouck was tevreden met wat zijn ploeg getoond heeft tegen Antwerp. "Ze hebben gevochten voor elke morzel grond". De coach ziet vooruitgang, zoweel offensief als defensief. Én het belangrijkste, zijn spitsen scoren. 

"Het was even slikken toen we na 3 minuten al met tien stonden", zegt de coach, "Maar ze hebben hun taak op het veld perfect vervuld en gedaan wat ze moesten doen. De organisatie stond goed en de duels waren scherp. Ook fysiek hebben we geen steken laten vallen. Zelfs op het einde met negen bleven we ervoor gaan en kwamen we er nog uit. Daar kan ik alleen maar tevreden over zijn.”

Lukasz Teodorczyk zorgde voor de openingstreffer en Sylvère Ganvoula scoorde vanop de stip: "Mijn spitsen scoren, dat is een goede zaak. Maar vooral, ze waren aanspeelbaar en hielden de ballen ook bij. Ook Morioka was heel aanwezig vandaag. Ik zie vooruitgang in mijn ploeg. Zowel offensief als defensief deden ze hun werk", aldus Vanhaezebrouck.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.