"Deschacht is De Mol: hij lekt als een zeef"

MAANDAG, 12 MAART 2018, 11:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS"Olivier Deschacht heeft ons vaak geweldig geambeteerd. Hij was De Mol in de kleedkamer. Hij lekte als een zeef." Neen, dit zijn niet de woorden van een supporter die het absoluut niet op Deschacht begrepen heeft. Het zijn uitspraken van uittredend voorzitter Roger Vanden Stock.

Al vele jaren ergert men zich binnen Anderlecht aan de vele lekken naar de pers. Een naam die dan vaak valt (bij supporters), is die van Olivier Deschacht. Ook bij zijn verbanning naar de B-kern vorige maand werd er gespeculeerd dat dit één van de redenen was. De media waren er echter steeds als de kippen bij om Deschacht vrij te pleiten.

Maar in zijn afscheidsinterview als voorzitter zegt Vanden Stock het nu klaar en duidelijk: "Deschacht is De Mol in de kleedkamer. Lekte als een zeef", zo staat te lezen in Het Laatste Nieuws van zaterdag.

Desondanks plaatst Vanden Stock de linksachter in het rijtje van beste spelers die hij tijdens zijn 23-jarig voorzitterschap zag passeren. "Hij heeft ons ook grote diensten bewezen. Ieder jaar vonden we hem niet goed genoeg, maar hoeveel linksachters heeft hij intussen overleefd? Tien?"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.