Zaterdag bekerfinale: interessant duel, ook voor Anderlecht

VRIJDAG, 16 MAART 2018, 00:20 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Zaterdag wordt de bekerfinale gespeeld tussen Genk en Standard (dat Anderlecht uitschakelde). Deze keer zijn het twee play-off 1 ploegen die strijden om de eerste trofee van het seizoen. Dat maakt het voor Anderlecht een interessant duel om volgen.

Het spelen van een bekerfinale voor de play-offs brengt zo zijn eigenaardigheden met zich mee. In het verleden zagen we toch vaak dat de bekerwinnaar net iets minder gedreven voor de dag komt in de play-offs. Er is namelijk al een prijs gewonnen en het Europese ticket is al binnen. De titel halen is voor beide teams quasi onmogelijk gezien de grote achterstand op leider Club Brugge. De verliezer van de finale krijgt mogelijk een psychologische dreun. Anderlecht ontmoet beide ploegen pas op speeldag 4 en 5. Echt profiteren van de situatie zit er dus waarschijnlijk niet in. Al blijft het natuurlijk wel interessant om het tactische steekspel morgen te analyseren. 

Voor de Anderlechtfans kan het trouwens nog wat interessanter worden: Ladbrokes zorgt namelijk voor een leuke actie: zet 10 euro in, kies jouw bekerwinnaar en ontvang 120 euro als jouw gekozen ploeg ook effectief wint. Klik hier om deel te nemen aan de actie.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.