Beloften blijven door competitie razen

MAANDAG, 19 MAART 2018, 22:26 - Garrincha

JEUGD De U21 hebben vanavond opnieuwe een ruime overwinning geboekt. Tegen AA Gent won Anderlecht met 4-0. Kort voor de rust scoorden Mohamed Dauda, Antoine Bernier en Nelson Azevedo. Na de rust zette Dauda nog een strafschop om, zijn vijftiende doelpunt in acht play-offwedstrijden.

In de tweede helft bij een 4-0-stand stopte Tiziano Delmotte een strafschop van AA Gent. Bij Anderlecht maakte Hannes Delcroix zijn wederoptreden na drie maanden blessureleed. In de loop van de tweede helft kwam hij Olivier Deschacht vervangen.

Score: 4-0
Doelpunten:37' Dauda (1-0), 38' Bernier (2-0), 42' Azevedo (3-0), 54' Dauda (4-0, pen.)

Anderlecht begon met:Delmotte, Denayer, Cools, Deschacht, Amrani, Leoni, Bernier, Kayembe, Bukari, Dauda, Azevedo
Invallers:Vliegen, Delcroix, Kiwior, Stevens, Touré