Dendoncker: "Focus mij nu op play-offs"

DINSDAG, 20 MAART 2018, 16:28 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Leander Dendoncker gaf deze middag samen met bondscoach Roberto Martinez een persconferentie. Zijn focus ligt nu volledig bij de Rode Duivels en de aankomende play-offs, want ook Dendoncker geloofd nog in de titelkansen van paars-wit. Hij kan de Duivels ook helpen in de verdediging, maar zijn voorkeur gaat toch uit naar het middenveld.

"Mijn favoriete plaats is op het middenveld", is Dendoncker eerlijk, "Het is mijn beste positie en ik mis het om daar te spelen. Maar het zou voor mij geen probleem zijn om als verdediger naar Rusland te vertrekken."

Dendoncker heeft er geen al te best seizoen opzitten: "Ik had er dus begrip voor indien ik nu naast de selectie zou zijn gevallen. Maar de bondscoach heeft vertrouwen in mij en dat is een goed teken. Het is nu aan mij om fit te blijven en goede wedstrijden te spelen en zo mijn topvorm terugvinden."

RSC Anderlecht

"Mijn focus ligt nu op het voetbal en niet meer ergens anders. Ik hoop alles achter mij te laten en focus me nu helemaal op de play-offs. Die zijn echt belangrijk. Het is individueel en collectief belangrijk dat we daar presteren. We kunnen zelfs nog kampioen spelen. Ik wil mij in deze play-offs echt bewijzen. En misschien gaat de coach in de toekomst nog schuiven in zijn verdediging als Kara en Najar misschien terug komen. Maar vanaf nu  kijk ik enkel nog vooruit", aldus nog Dendoncker.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.