Trebel lovend voor Bruno en Sambi Lokonga

MAANDAG, 26 MAART 2018, 09:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Terwijl heel wat spelers in het buitenland vertoeven voor interlands, geniet Adrie Trebel van enkele weken zonder competitievoetbal. De Fransman nam de tijd voor een goed gesprek met Het Nieuwsblad. Enkele opvallende passages.

Trebel vindt Massimo Bruno de ploegmaat die het meest onderschat wordt. "Op training doet hij dingen die weinig anderen kunnen. Hij heeft alleen vertrouwen nodig: tijd en meerdere matchen na elkaar." Ook een andere Belg maakt indruk op Trebel. "Welke jongeren ik het snelst zie slagen? Van Albert Sambi Lokonga verwacht ik dat hij een vaste waarde wordt en dat de clubs over twee à drie jaar in de rij zullen staan."

Anderlecht start komend weekend met zes punten achterstand op Club Brugge aan de play-offs. "Die kloof is niet onoverbrugbaar", zo meent Trebel. "Of Club de beste was tot nu toe? Dat weet ik niet. Door de trainerswissel en de nieuwe manier van spelen verloren we punten die we nu niet meer zouden verliezen. Het hielp ons ook niet dat Kara, de beste verdediger van België, geblesseerd is."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.