Geen Saelemaekers en Sambi Lokonga straks bij U21

DONDERDAG, 29 MAART 2018, 11:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD De U21 spelen vanavond de kwartfinale van de Beker van België. De tegenstander is Charleroi. Coach Emilio Ferrera (foto) rekent onder meer op Francis Amuzu en Abdoul Danté om door te stoten. Albert Sambi Lokonga en Alexis Saelemaekers zitten niet in de selectie.

Dat Sambi Lokonga en Saelemaekers er straks niet bij zijn, wijst erop dat Hein Vanhaezebrouck zondag op hen rekent om de afwezigheden van Adrien Trebel en Dennis Appiah op te vangen.

Mohammed Loua is er opnieuw bij na een lange periode van blessureleed. Vorige week speelde hij al met de Belgische U19 en deed dat prima. De wedstrijd vanavond start om 19.30 uur en wordt gespeeld in het stadion van Olympic Charleroi, Rue Neuve 75A in Montignies-sur-Sambre.

Selectie:Amrani, Amuzu, Azevedo, Bernier, Bukari, Cools, Corryn, Danté, Delcroix, Delmotte, Dhauholou, Kayembe, Kiwior, Leoni, Loua, Lutona, Touré, Vliegen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.