Van Holsbeeck: "Anderlecht trouw tot laatste dag"

VRIJDAG, 30 MAART 2018, 07:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Nu Marc Coucke officieel voorzitter is, hoopt Herman Van Holsbeeck snel duidelijkheid te krijgen over zijn toekomst. De naam van Luc Devroe als opvolger wordt al luidop genoemd. "Maar ik veronderstel dat er toch eerst met mij gesproken zal worden", zo vertelt de huidige manager.

Van Holsbeeck heeft bij Anderlecht een contract voor onbepaalde duur. "Ik wacht vol ongeduld op een diepgaand gesprek. Ik ben alleen met Anderlecht bezig, maar ik vind het belangrijk om te weten hoe mijn toekomst eruit ziet", vertelt Van Holsbeeck, die snel met Coucke rond de tafel wil zitten met het oog op de transferperiode van komende zomer. "Dan kunnen we eindelijk beginnen werken."

Dat Luc Devroe naar Anderlecht komt, lijkt een uitgemaakte zaak. De vraag is alleen of dit in de plaats van of samen met Van Holsbeeck is. "Ik heb niets tegen Devroe, enkele jaren geleden wilde ik hem nog naar Anderlecht halen als hoofd van de scouting. Als hij komt en ik blijf, zullen we als volwassen mensen kijken hoe we gaan functioneren. Ik lig nog onder contract bij Anderlecht en zal de club trouw blijven tot mijn laatste dag."

Wat als Van Holsbeeck toch moet vertrekken? De Pro League, Antwerp en Charleroi werden al genoemd als nieuwe werkgevers. "Daar ben ik nog niet mee bezig. Eerst wil ik weten welke toekomst er voor mij nog weggelegd is bij Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.