Galatasaray wil onderhandelingen over Trezeguet opstarten

VRIJDAG, 30 MAART 2018, 08:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Volgens het Egyptische Kingfut zal Galatasaray weldra aankloppen bij Anderlecht om te spreken over een transfer van Trezeguet. De Egyptenaar is bezig aan een topseizoen bij Kasimpasa en dat is de grootmacht uit Istanbul niet ontgaan.

In 26 wedstrijden scoorde Trezeguet elf keer en gaf hij vijf assists. Naast Galatasaray toont ook stadsgenoot Besiktas interesse. Fatih Terim ziet in Trezeguet echter de ideale vervanger voor Garry Rodriguez, die wellicht naar Newcastle of Everton verhuist. Galatasaray wil daarom snel handelen.

Trezeguet zelf is minder gehaast. Hij wacht liever eerst het WK af om te beslissen waar zijn toekomst ligt. De aanvallende middenvelder hoop zich op het WK in de kijker te spelen bij clubs uit de vijf grote competities. Hij droomt vooral van de Bundesliga en de Premier League.

De vraag is evenwel of geïnteresseerde club zich tot Anderlecht moeten wenden. Kasimpasa heeft een aankoopoptie om Trezeguet definitief over te nemen. De Turken willen deze graag lichten. Ze moeten dan wel ook met Trezeguet een akkoord bereiken. 



anderlecht-online forum