Vanhaezebrouck: "Vooral in onszelf blijven geloven"

ZATERDAG, 31 MAART 2018, 07:16 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Is de titel nog haalbaar ? Ja, volgens Hein Vanhaezebrouck, maar dan zullen we perfect moeten spelen. "Al kan in het voetbal alles", voegt er hij nog aan toe. Maar het belangrijkste is dat ze er vooral zelf in blijven geloven. 

"We moeten nu zeven punten ophalen tegen Club Brugge, dat is veel, maar in het voetbal kan alles. We zullen dan wel tegen de perfectie moeten aanspelen", zegt de coach, "Maar we moeten nu naar onszelf kijken en vooral er zelf blijven in geloven."

"In deze play-offs zijn er ook alleen maar topteams, we gaan dus niet beginnen tellen hoeveel we moeten halen. We moeten ons focussen op onze achterstand en die proberen te verkleinen. Zo kunenn we deze play-offs misschien ook nog spannend maken. Die tweede plaats moeten we zeker zien te behouden, de achterstand van onze achtervolgers is klein, dat mogen we niet uit het oog verliezen", gaat Vanhaezebrouck verder.

"Mijn groep is er klaar voor, ze weten dat ze hun beste niveau zullen moeten halen. Ook met oog op het WK, van veel spelers zijn nog niet zeker van hun WK-ticket, dat kan positief zijn voor ons. En dan is er nog de nieuwe voorzitter. Er zijn spelers die nog niet weten wat de toekomst voor hen brengt. Ze zullen zich dus ook tegenover Marc Coucke moeten bewijzen", aldus nog de paars-witte T1.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.