Selectie U21: geen Deschacht tegen Genk

DINSDAG, 3 APRIL 2018, 12:15 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD De U21 van Anderlecht spelen vanavond tegen Racing Genk. Emilio Ferrera trekt met twintig spelers naar Limburg. Olivier Deschacht, de voorbije weken een vaste waarde, is er niet bij. Mogelijk oordeelt Anderlecht dat het beter is op toptalenten Abdoul Danté en Hannes Delcroix speelkansen te geven.

Delcroix en Dante zijn twee jonge verdedigers in wie Anderlecht heel erg geloofd. René Weiler haalde Delcroix vorig seizoen bij de A-kern en Hein Vanhaezebrouck ziet Danté als een volwaardig lid van zijn wekelijkse wedstrijdselectie. Nu Delcroix weer volledig fit is en Danté geen verplichtingen heeft met de A-kern, lijkt het erop dat paars-wit de ontwikkeling van deze twee niet wil afremmen door Deschacht in hun plaats op te stellen bij de U21.

De U21 van Anderlecht razen door de competitie en staan riant aan de leiding met 23 op 27. De wedstrijd vanavond vindt plaats op terrein 2 van de Luminus Arena (Stadionplein 4 in Genk) en start om 19.30 uur.

Selectie:Amrani, Azevedo, Bernier, Bornauw, Bukari, Cools, Corryn, Dante, Delcroix, Delmotte, Dhauholou, Denayer, Dewaele, Kayembe, Kiwior, Leoni, Loua, Lutonda, Touré, Vliegen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.