Meteen basisplaats voor Deschacht?

DONDERDAG, 5 APRIL 2018, 08:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Olivier Deschacht maakt sinds gisteren opnieuw deel uit van de A-kern van Anderlecht en het is niet uitgesloten dat hij morgen tegen Charleroi meteen in de basis start. De huidige verdedigers presteren zo ondermaats dat ze moeten vrezen voor hun plaats.

De kranten zijn het erover eens: de terugkeer van Deschacht heeft louter sportieve redenen. In zijn laatste zes wedstrijden slikte Anderlecht elf doelpunten en het centrale duo Spajic-Sa liet zondag tegen Gent een erg povere indruk. Niet dat Deschacht ineens alles zal oplossen, maar Vanhaezebrouck lijkt het toch te willen proberen.

Dat Deschacht in de selectie zit voor de verplaatsing van morgen naar Charleroi is een bijna-zekerheid. Of hij klaar is om meteen in de basis te starten, moet nog blijken. Het Nieuwsblad sluit het alleszins niet uit.

De Mol

De voorbije weken werd Deschacht er ook van beschuldigd informatie te lekken naar de pers. Zo noemde uittredend voorzitter Roger Vanden Stock hem in een interview met Het Laatste Nieuws letterlijk "De Mol, die lekt als een zeef". Het Nieuwblad merkt vandaag echter fijntjes op dat de krant(en) ook bij afwezigheid van Deschacht zaterdag wisten dat Alexis Saelemaekers tegen Gent zou starten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.