Exit Van Holsbeeck

VRIJDAG, 6 APRIL 2018, 05:56 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Donderdagvoormiddag sprak nieuwe man, Marc Coucke, zijn personeel toe. Opvallende afwezige: Herman Van Holsbeeck, hij kreeg van Coucke te horen dat zijn aanwezigheid niet meer nodig is. Een aangekondigd afscheid, maar hoe moet het nu verder?

Het is allang geen geheim meer dat Luc Devroe de plaats inneemt van Van Holsbeeck. Devroe is trouwens al enkele dagen druk bezig op Neerpede om de transferdossiers van komende zomer voor te bereiden. Toch werd Devroe nog niet officieel aangesteld of voorgesteld. En dat zal waarschijnlijk ook niet gebeuren zolang er geen officieel afscheid is genomen van Van Holsbeeck. 

Hoe dat afscheid in zijn werk zal gaan is nog een vraagteken. Bij ontslag krijgt Van Holsbeeck 24 maanden loon, een bedrag van om en bij de 1 miljoen euro. Ondertussen zetelt hij wel niet meer in de Raad van Bestuur en heeft hij dus ook geen tekenbevoegdheid meer. Een afscheid in schoonheid zit er wellicht ook niet in, vooral om hij bij de meeste supporters in de onderste schuif ligt.

Nog veel vraagtekens dus, die de komende weken moeten opgelost worden. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.