"Voor mij is alles duidelijk"

ZATERDAG, 7 APRIL 2018, 07:24 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hein Vanhaezebrouck reageerde ook kort op het gerucht Francky Dury. En het is duidelijk dat de coach zich geen zorgen maakt over zijn toekomst. Uit de gesprekken die er al geweest zijn met het nieuwe bestuur, besluit hij toch dat hij ook volgend seizoen nog trainer is van RSC Anderlecht. 

"Voor mij is alles duidelijk, als ik met het nieuwe bestuur praat, gaat dat ook over volgend seizoen", is Vanhaezebrouck eerlijk, "Zeg nooit nooit in het voetbal, maar ik verwacht mij toch nog niet direct aan een vertrek bij paars-wit."

Opmerkelijk, de coach had aan zijn spelers gevraagd om te spelen voor de vertrekkende Herman Van Holsbeeck: "We moeten respect hebben voor het verleden, ook al is er nu een nieuwe start. De cijfers van Van Holsbeeck kan je ook niet negeren, ook al was het duidelijk dat er een probleem was tussen beide partijen", aldus nog de coach.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.