Officieel: ook dokter Goossens naar Anderlecht

MAANDAG, 9 APRIL 2018, 15:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Na Luc Devroe heeft Marc Coucke nu ook dokter Chris Goossens van Oostende naar Anderlecht gehaald. Paars-wit maakte het nieuws vanmiddag bekend. "Dit voelt aan als thuiskomen", vertelt Goossens in een eerste reactie. "Als kind nam mijn vader me steeds mee naar het Astridpark."

Goossens geeft aan dat het aanvankelijk de bedoeling was om pas na het seizoen de overstap te maken, maar het gebeurt toch nu al. "Zo kan ik me inwerken en mijn kennis koppelen aan de kennis die hier al is. Ik zal het seizoenseinde gebruiken om te observeren zodat we volgend seizoen goed van start kunnen gaan."

De 60-jarige Goossens kent het voetbalwereldje goed. In het verleden werkte hij onder meer voor Boom, Beerschot (22 jaar), Burkina Faso en de laatste vijf jaar Oostende. "Ik wil bij Anderlecht de focus vooral leggen op inspanningsfysiologie en voeding. Door hen de perfecte sportvoeding voor te schotelen en hun trainingstoestand telkens te analyseren, kunnen we de spelers zo goed mogelijk blessurevrij houden en in topconditie aan de coach afleveren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.