Gerkens: "Kansen 40-60 voor Club Brugge"

VRIJDAG, 13 APRIL 2018, 13:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Zondag ontvangt Anderlecht Club Brugge in het Constant Vanden Stock-stadion. In januari vertelde Pieter Gerkens dat paars-wit over meer kwaliteit bezit dan blauw-zwart, maar vandaag is hij voorzichtiger. "Misschien als we voltallig zijn, maar we hebben veel geblesseerden."

Gerkens deed zijn uitspraak toen om aan te geven dat Anderlecht nog vol geloofde in de landstitel. Hoe zit dat nu? "In de kleedkamer praten we er nog wel over. De ene is eerder realistisch de andere eerder optimistisch. Hoe dan ook: dit is de wedstrijd van de laatste kans."

"Club Brugge is wel favoriet", vertelt Gerkens over de wedstrijd van zondag. "In procent? Veertig voor ons en zestig voor hen. We moeten toegeven dat Club Brugge op dit moment de beste ploeg van België is. Hun spel is gewoon beter. Dit betekent niet dat we er niet in mogen geloven voor zondag. Nu vormen we een hecht blok, bij die 5-0 in december was dat niet zo."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.