Vanhaezebrouck hoopvol over Najar: "Volledige groepstraining meegedaan

VRIJDAG, 13 APRIL 2018, 14:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Het gaat goed met Andy Najar. "Najar heeft grote stukken meegetraind en dinsdag zelfs een volledige groepstraining", zo vertelde Hein Vanhaezebrouck net op zijn persconferentie. De coach had hem graag maandag bezig gezien bij de U21, maar dat is niet mogelijk.

"Het is nog te vroeg om hem bij de selectie te nemen, maar het ziet er gunstig uit", klinkt het bij Vanhaezebrouck. "We zijn nu conditioneel de oefeningen aan het opdrijven om hem ook op dit vlak beter te maken. Het weekend komt te vroeg, woensdag wellicht ook en misschien zelfs volgende week zaterdag. We zullen zien."

Idealiter doet Najar eerst ritme op bij de beloften voor hij in de wedstrijdselectie van de A-kern zit. "Maar dat is moeilijk aangezien zij maandag een bekerwedstrijd spelen en Najar dan niet mag meespelen wegens te oud. Een oefenwedstrijd speciaal inplannen voor hem kunnen we niet want we hebben niet genoeg spelers."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.