"Deschacht mist nog scherpte, maar heeft ervaring"

VRIJDAG, 13 APRIL 2018, 14:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Olivier Deschacht traint intussen alweer anderhalve week mee met de A-kern. Is hij klaar om te starten tegen Club Brugge? Hein Vanhaezebrouck acht de verdediger nog niet helemaal klaar, maar sluit het ook niet uit. "Hij heeft zijn ervaring en daarmee kan je wel wat compenseren."

"In het begin van de week was Deschacht ziek, maar daarna kon hij alles meedoen met de groep. Hij kan nog wel wat scherpte en wat extra gebruiken, maar het is niet zo dat hij niet inzetbaar is. Hij heeft zijn ervaring en daarmee kan je wel wat compenseren."

Is voor zo'n belangrijke en geladen wedstrijd als die van zondag die ervaring geen groot pluspunt? "Ervaring is altijd een meerwaarde, dan kan je terugvallen op wat je al hebt meegemaakt. Anderzijds: mocht ervaring alles zijn, betekent dit dat je nooit een jongere kan brengen. In voetbal zijn veel zaken belangrijk, maar bij Deschacht is die ervaring een belangrijk element."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.