Coucke: "Het zal spannend worden"

ZONDAG, 15 APRIL 2018, 09:28 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Marc Coucke reageerde kort voor de camera van VTM-nieuws over de topper. "We beginnen in ieder geval met 0-0", reageerde de nieuwe voorzitter. Over de uiteindelijke winnaar wil hij zich niet uitlaten: "Ik weet het echt niet, maar het zal in ieder geval spannend worden."

Maar Coucke wil ook alle hoop op de drie punten nog niet opgeven: "Brugge heeft is sterk, maar zeg nooit nooit. Als Roma kan winnen van Barcelona, dan moeten wij ook kunnen winnen van Brugge. Maar omgekeerd kan ook natuurlijk."

Maar bij winst, komt ook de titel weer in zicht. "Dat zou mij héél erg verbazen. Maar ze mogen me altijd verrassen", voegde Coucke er nog lachend aan toe. 

De voorzitter liet zich trouwens ook van zijn mooiste kant zien tijdens de open training. Toen hij het aantal opgekomen supporters zag zien wachten in een stralende zon, begon hij spontaan water uit te delen aan de fans. "Dit is ook mijn eerste open training bij Anderlecht", reageerde hij, "Ik moet dus ook nog veel leren. De volgende keer moet er hier bijvoorbeeld een drankenstand staan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.