"We gaan nog niet euforisch worden"

MAANDAG, 16 APRIL 2018, 09:26 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS RSC Anderlecht wint met 1-0 van Club Brugge en komt zo op drie punten van de leider te staan. De spelers beginnen stilaan weer een beetje te geloven in de titel. Hein Vanhaezebrouck houdt de titelboot liever nog wat af: "Zaterdag zal ik meer kunnen zeggen."

"Ik ben een tevreden coach", zegt de coach na afloop van de wedstrijd, "De overwinning was het belangrijkste, maar ook de manier waarop stemt mij tevreden. Dit is wat ik al maanden vraag en vandaag heb ze dat prima uitgevoerd. Het zat goed in elkaar: communicatie, coaching, kwaliteit, ... Alleen op het einde missen we een beetje maturiteit om de match uit te spelen. We moeten naar het einde toe meer de bal bijhouden."

Veel beginnen nu al luidop te dromen van titel nummer 35. Ook bij de spelers begint het geloof in de titel te komen. Vanhaezebrouck wil nog niet zover gaan. Er staan trouwens nog zeven wedstrijden op het programma. "Het verschil met Brugge is nog altijd vier punten. Bovendien spelen zij nu twee thuiswedstrijden en wij twee op verplaatsing. Daarom mogen we nog niet euforisch worden. We moeten de voeten op de grond houden. Na de volgende twee matchen weten we al veel meer."



anderlecht-online forum