Hoe gaat het met... Alper Ademoglu?

DINSDAG, 17 APRIL 2018, 11:33 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Alper Ademoglu ruilde in januari 2016 de jeugd van Anderlecht in voor de van Schalke 04. Maar hoe gaat het twee jaar later met de Turkse Belg? 

Schalke-manager Horst Heldt noemde Ademoglu "één van de grootste talenten in het Belgische voetbal" en "een investering voor de toekomst." 

Ademoglu kon de hoge verwachtingen echter nooit inlossen in Gelsenkirchen. Hij begon dit seizoen bij het tweede elftal van 'Die Koningsblauen', dat in de Duitse vijfde klasse speelt. Hij maakte er amper vier keer de negentig minuten vol en stapte in januari transfervrij naar het Turkse Busaspor.

Maar ook in zijn tweede vaderland lukt het niet voor de middenvelder. Ademoglu zwerft er tussen de bank en de tribune. Hij speelde nog geen minuut voor de nummer dertien uit Turkije. 

Ademoglu werd dinsdag twintig. Het is nog te vroeg om van een verloren carrière te spreken, maar het lijkt wel duidelijk dat de keuze om Anderlecht te verlaten niet de meest gelukkige was. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.