"Brugge heeft nog steeds de beste kaarten"

DINSDAG, 17 APRIL 2018, 19:36 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS RSC Anderlecht zag na de overwinning tegen Club Brugge de kloof verkleinen tot drie punten. Velen beginnen nu te dromen van titel nummer 35, maar zover wil Hein Vanhaezebrouck nog niet gaan. "Brugge heeft nog steeds de beste kaarten in handen, al zullen ze nu misschien wel wat nerveuzer worden."

"Ze moeten nu gewoon opletten dat ze thuis geen punten beginnen te verliezen, zoals op het einde van de competitie", gaat de coach verder over de rivaal uit Brugge, "Maar dat wil niet zeggen dat wij nu te ambitieus beginnen roepen. Als je de afgelopen reguliere competitie bekijkt, moeten we nederig blijven. Maar we moeten er blijven voor gaan en die tweede plaats niet uit het oog verliezen."

"Ik blijf mijn spelers dan ook pushen om er volledig te blijven voor gaan en het maximum eruit te halen. Ze mogen nu ook niet beginnen zweven, anders kan de grond al eens hard aankomen. En moeten we misschien wel de tweede plaats vergeten", aldus nog de paars-witte T1.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.