"Zal prestatie zijn om tweede te blijven"

DONDERDAG, 19 APRIL 2018, 10:32 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Wou RSC Anderlecht in de running blijven voor de titel moest het winnen tegen Standard. "Nu zal het zelfs al een prestatie zijn om tweede te blijven", zei Hein Vanhaezebrouck na het puntenverlies op Sclessin. "Ik heb dan ook geen 30 afwerkers voor doel", voegt hij er nog aan toe. 

"We hebben nog verplaatsingen naar Brugge en naar Gent op het programma. Bovendien komt zowel Standard als AA Gent opzetten in play-off 1. Het zal dus al héél goed moeten gaan om die tweede plek vast te houden", is Vanhaezebrouck eerlijk, "De spoeling in mijn kern is ook heel dun waardoor we efficiëntie missen voor doel. Ja, de kans van Ganvoula, maar niet alleen hij, voor de rust missen we ook enkele kansen."

"We hebben een mature en volwassen wedstrijd gespeeld, een hele prestatie als je ziet vanwaar we komen. Maar ik moet het nu eenmaal doen met de spelers die ik heb. Teodorczyk vroeg zelf om zijn vervanging, hij zit niet meer zo heel fris. En Markovic heeft last aan de adductoren en zaterdag wacht Genk al", aldus nog de coach.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.