"Er lopen op Anderlecht wel 15 'Ollies' rond"

ZATERDAG, 21 APRIL 2018, 08:27 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Besnik Hasi wordt de laatste dagen al een paar keer gelinkt aan verschillende Belgische ploegen, maar zover is het nog niet. In een interview met de Vlaamse pers spreekt hij zich uit over de verwijdering van Olivier Deschacht naar de B-kern omdat die zou gelekt hebben. 

"Ik vond het maar klein als ze Olivier naar de B-kern stuurden. Hij zou té negatief zijn. Ollie is nu eenmaal een competitiebeest, hij wil altijd winnen, zelfs op training. Daarom alleen al zou hij bij mij altijd in de basis staan", zegt Hasi.

Eén van de andere reden voor de B-kern waren de perslekken waarvoor Deschact zou verantwoordelijk zijn. "Die beschuldiging vind ik nog erger", fulmineert Hasi, "Er lopen op Anderlecht wel vijftien 'Ollies' rond. Ik heb nog nooit een andere club geweten waar zoveel info naar buiten komt als bij Anderlecht. Al jaren dreigen ze om de telefoons van de medewerkers af te tappen om te zien wie naar de pers belt. Misschien kan Coucke daar nu wel iets aan doen. Het is hem in ieder geval al gelukt om de eerste twee transfers geheim te houden. Maar wacht tot de grote namen gaan beginnen komen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.