"Morgen beslissing over selectie Najar en Onyekuru"

VRIJDAG, 27 APRIL 2018, 13:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Krijgen we zondag het wederoptreden van Andy Najar en Henry Onyekuru bij de A-ploeg? Hein Vanhaezebrouck sluit het niet uit, vooral Najar maakt een goede kans. "Najar staat duidelijk verder van Onyekuru. Hij zit dichter bij een selectie", zo vertelde de coach vanmiddag.

Najar en Onyekuru speelden dinsdag voor het eerst bij de U21. "Beiden hebben ze de wedstrijd goed doorstaan", laat Vanhaezebrouck weten. "De volgende dag konden ze meetrainen, Najar wel iets korter omdat hij dinsdag langer had gespeeld. Dat Najar de test goed zou doorstaan, was te verwachten. Hij trainde al langer mee met de groep en nam hierin deel aan wedstrijdvormen."

"Voor Onyekuru kwam deze wedstrijd heel snel. Hij had nog bijna geen wedstrijdvormen meegedaan. Onyekuru moest de barrière van de voorzichtigheid overwinnen. Hij had nog wat schrik. Is is door wedstrijden te spelen dat je beseft dat je geen schrik meer moet hebben. Op training zien we nu ook dat het vlotter gaag."

Of we Najar en Onyekuru zondag in de wedstrijdsselectie terugzien, wilde de coach niet vertellen. "Dat moeten we morgen beslissen na de laatste training."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.