"Er was mij een nieuwe spits beloofd, misschien zelfs twee"

VRIJDAG, 27 APRIL 2018, 14:47 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Lukasz Teodorczyk vertrok naar Polen om zijn familie bij te staan na het overlijden van zijn broer. De enige optie als vervanger is Silvère Ganvoula, en dat terwijl Hamdi Harbaoui en Robert Beric, twee spitsen die RSC Anderlecht liet vertrekken in de wintermercato, aan de lopende band scoren.

"Er is mij toen beloofd dat er zeker, en ik herhaal, met zekerheid, een nieuwe spits ging komen, misschien zelfs twee. Uiteindelijk kwam er niet één. Had ik dat op dat moment geweten dan zou ik  ze zeker niet laten vertrekken hebben. Maar het is nu wat het is, en we moeten het doen met wat we hebben", aldus Hein Vanhaezebrouck.

Teodorczyk erg aangegrepen

De Poolse spits keerde terug naar Polen: "Zelfs als hij niet geschorst was, zou hij niet kunnen spelen hebben", zegt Vanhaezebrouck, "Hij was heel erg aangegrepen door de dood van zijn broer. Wanneer hij juist terugkomt weten we nog niet. We zullen wel zien hoe de dingen volgende week lopen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.