Ook Leroy en andere oudgedienden moeten vertrekken

WOENSDAG, 9 MEI 2018, 08:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Na Herman Van Holsbeeck en advocaat Daniël Spreutels neemt Marc Coucke ook afscheid van vijf andere Anderlecht-medewerkers met een enorme staat van dienst. De meest opvallende is Pierre Leroy. De intussen 79-jarige ex-teammanager werkte nog steeds voor de club.

Leroy was ruim 25 jaar ploegafgevaardigde van Anderlecht. In 2007 ging hij in die hoedanigheid met pensioen. Vandaag is hij verantwoordelijk voor het wagenpark van Anderlecht.

Een andere persoon die moet vertrekken, is Yvon Verhoeven. Verhoeven was destijds de persoonlijke begeleider van onder meer Vincent Kompany en Anthony Vanden Borre. Vandaag is hij werkzaam voor de Vanden Stock Foundation.

Naast Leroy en Verhoeven neemt Coucke ook afscheid van Pierre Desmet (Constant Vanden Stock Foundation), Jean-Pierre Kindermans (rondleidingen stadion) en Jean-Claude Collignon (infrastructuur).

De vijf medewerkers hebben nog een contract tot medio 2019, maar het is de bedoeling dat een jaar eerder stop te zetten. "Het is nog niet definitief. Met de betrokkenen volgen nog persoonlijke gesprekken", meldt woordvoerder David Steegen in Het Laatste Nieuws.



anderlecht-online forum